Ajuntament i UCIC tenen obertes tres línies de col·laboració a través de tres convenis per a la dinamització i la posada en valor del sector comercial calderí, en tant que comerç de qualitat i de proximitat

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Ramon Marañés, i el president de la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes (UCIC), han explicat en roda de premsa les línies de col·laboració establertes entre l’Ajuntament i l’entitat per a la dinamització comercial de la vila.

Actualment, les dues entitats subscriuen tres convenis de col·laboració que suposen una aportació a la dinamització comercial de 330.271,94, amb aportacions econòmiques de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per valor de 322.621,94 € i de la Diputació de Barcelona per valor de 7.650 € (per als anys 2013 i 2014 i a l’espera de la confirmació de subvenció per a l’any 2015). Totes aquestes subvencions recauen en el programa de dinamització comercial Caldes Centre Comercial.

Els convenis esdevenen mecanismes a través dels quals la UCIC rep suport de les administracions locals i econòmiques a canvi d’una definició de comerç de confiança, de qualitat i de proximitat que beneficiï l’usuari final, la ciutadania calderina.